Advies Pakketten

Brainstorm Sessie

Mis jij in huis wat kleur, sfeer of net de passende accessoires?

Dan is een brainstormsessie echt wat voor jou. Ik help je met het uitzoeken van de laatste missende punten in jouw interieur. Ook als je jouw huidige interieur wil veranderen maar geen grote uitgaven wil doen. Met een paar accessoires en een nieuwe kleur kom ik heel ver!

Ik kom bij jou thuis en geef tips en tricks die je direct kunt toepasen. Dit zet ik voor jou in een overzicht zodat je meteen zelf aan de slag kunt.

€150,-
Prijs is voor 1 uur advies
*excl. reiskosten

Interieur Advies

Is jouw woonkamer, slaapkamer, keuken of je hele huis toe aan een nieuwe look? Dan kies je dit advies! Ik help je met het creëren van een nieuwe sfeer in huis. Ik help je bij het uitzoeken van alle meubelen maar ook met de verf, vloer, behang en gordijnen denk ik mee. Alles is hierna een geheel met een likje magie erbij.

Wat krijg je van mij:
* Kennismaking (1uur)
* moodboard
* Sfeer impressie
* 2D plattegrond
* Kleurenplan
* Meubelplan
* Shoplist
* Lichtplan
* 1 uur nazorg

€700 *excl. reiskosten
Gebaseerd op een ontwerp voor de woonkamer/keuken.

Persoonlijke Stylist

Ga je verhuizen, verbouwen of nieuw bouwen? Dan is dit advies voor jou perfect! Ik denk met je mee vanaf begin tot eind. Er komen zo veel keuzes die je moet maken in een vrij korte tijd. Hoe fijn is het als ik hierin al het voorwerk heb gedaan. Ik kom eerst bij jou langs voor een kennismaking. We bespreken jou wensen en dan ga ik aan de slag. Tussendoor hebben we contact om al de eerste knopen door te haken. Als we de sfeer en indeling bepaald hebben werk ik alles verder uit. Alles word meegenomen in het advies de meubels, accessoires, vloer, keuken, raambekleding en natuurlijk kleuren en behang. We gaan ook samen shoppen en zoeken alles uitgebreid uit. Kies je voor dit advies dan heb je het volledige pakket!

Wat krijg je van mij:
* Kennismaking (2uur)
* moodboard
* 2D plattegrond
* tussen presentatie
* Kleurenplan
* Sfeerimpressie
* Meubelplan
* Lichtplan
* Shoplist meubels
* Shoplist accessoires
* samen shoppen
* nazorg

€1450 *excl. reiskosten
Gebaseerd op een ontwerp voor de woonkamer/keuken.

Extra opties

Deze extra opties kan je toevoegen aan jou pakket voor nog een beetje extra hulp.

Het is alleen mogelijk de extra’s samen met een pakket af te nemen.

Personal Shopper

€200

Raak je altijd helemaal verdwaalt tussen de mooie spullen in woonwinkels? Dan is dit voor jou de oplossing. Aan de hand van het advies gaan we samen de bijpassende spullen in het echt bekijken. Ik kies maximaal 4 winkels uit waar we heen gaan en laat daar zien wat bij het advies past.
Wat krijg je van mij:
* 2 uur shoppen

Afstyling

€150

Is het huis nu helemaal mooi ingericht maar kom je er met de accessoires niet uit? Laat dat maar aan mij over! Ik maak een shoplist met de spullen die je nodig hebt en kom het bij jou thuis afstylen. Hierna kan jou huis zo in de VTwonen.

Wat krijg je van mij:

  • Shoplist met accessoires
  • 1 uur afstylen

3D tekening

€450

Klinkt dit nou allemaal heel leuk maar zie je het nog niet helemaal voor je? Dan maak ik het visueel! Met een 3D tekening van het ontwerp kun je alvast zien hoe het word met de nieuwe indeling en kleuren.

Wat krijg je van mij:

  • Meerdere 3D beelden van de ruimte
  • Een filmpje van de tekening alsof je er doorheen loopt.

Extra Kamer

€300

Wil je niet allen advies voor de woonkamer maar ook de slaapkamer, badkamer of kinderkamer meenemen? Dat kan natuurlijk ook! Je ontvangt voor deze ruimte een eigen indeling, kleurenplan en shoplist.

Wat krijg je van mij:

  • Een ontwerp voor een extra kamer of ruimte

Maatwerk Meubel

€200

Wil je een uniek meubel in de kamer of kom je er met een standaard kast of keuken niet uit? Kies dan voor een maatwerk meubel! Ik maak een uniek ontwerp voor in jou interieur. Doordat de kast gemaakt word door een meubelmaker kan alles! Maar ook als jij de kast zelf wilt maken kan ik helpen met er ontwerp.

Wat krijg je van mij:

  • Een ontwerp voor een maatwerk meubel.
  • een offerte voor de  uitwerking van het meubel