Over Sanne

Hoi ik ben Sanne Geerts, jouw creatieve en enthousiaste ontwerper! In 2020, heb ik mijn eigen bedrijf, Magic 4 Home, opgericht. Met een diploma van Cibap en 4 jaar ervaring in diverse interieurwinkels, sta ik klaar om jouw interieurwensen tot leven te brengen.
Mijn passie voor kleur en prints is de drijvende kracht achter Magic 4 Home. Ik geloof dat een huis een afspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Daarom houd ik ervan om verschillende stijlen te mixen en warme, uitnodigende ruimtes te creëren die echt als thuis aanvoelen.
Als onderdeel van een gezin, getrouwd en twee kinderen, begrijp ik de dynamiek van het gezinsleven. Mijn ontwerpen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel en laagdrempelig. Ik vind het belangrijk dat een huis leefbaar is en past bij de unieke behoeften van jou en je dierbaren.
In mijn werk combineer ik mijn opleiding, ervaring en liefde voor design om ruimtes te transformeren in warme en kleurrijke kamers. Of je nu op zoek bent naar een speelse kinderkamer, een gezellige woonkamer of een stijlvolle werkruimte, Magic 4 Home staat voor je klaar.
Blader door mijn portfolio om een glimp op te vangen van mijn projecten. Ik geloof in open communicatie en een samenwerkingsgerichte aanpak. Laten we samen de magie in jouw huis brengen en een interieur creëren dat niet alleen prachtig is, maar ook helemaal van jou.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe Magic 4 Home jouw huis kan transformeren in warme, kleurrijke en uitnodigende plekken waar je graag thuiskomt. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken!